Våra DN isjaktssegel har utvecklats under övervakning av den estniska DN-världsmästaren Tiit Haagma till fyra standardmodeller:

Clear Ice – Ultra

Ett särskilt högklassigt segel för de perfekta förhållanden som vi så sällan får. Detta segel utmärker sig på långa kappseglingar, perfekt is och stark vind.

Clear Ice

Hörnstensmodellen tillsammans med vår Medium-modell. Detta segel har en beprövad och utmärkt tävlingshistorik. Alltid snabb i olika vin och isförhållanden, därmed ett säkert kort.

Medium 

Detta segel är den fylligare av våra två hörnstensmodeller. Med seglets breda optimala vind- och isområde kommer du nästan säkert att klara dig med detta segel i ditt mästerskapsprogram med två segel.

Snow Master 

Den fylligaste av våra modeller är användbar för tunga seglare i svåra förhållanden. När tung snö faller på isen kan detta segel vara rätt val för dig. Liksom alla fulla segel har den här modellen en begränsad topphastighetspotential, men du kommer att älska den i knepiga medvinds förhållanden.

DN kan komma upp till 40 kn i 10 kn sann vind, eller fyra gånger i vindhastighet. För mer information om prestanda se “Putting numbers on iceboat sailing.”

 

DN sail prices 01.01.2022

1100 € incl. VAT within EU
836 € ex. VAT outside EU

Ex. works in Helsinki. Pls. add 60€ for shipping by priority post.